Udstillere

Vi har samlet hele 47 udstillere til Aarhus Strikkefestival. Det er en række af landets bedste og flotteste udstillere indenfor strik til dig. Glæd dig til at shoppe rundt imellem alle de flotte stande. Her vil du kunne finde hele listen og se en præsentation af hver udstiller.


Hvis du ønsker at være udstiller, så kontakt os og hør om dine muligheder.


Nedenfor kan du se hvilke udstillere der er tilmeldt allerede. Der kommer løbende flere til, så følg med her på hjemmesiden.


Bruhns Garncafe

Bruhns Garncafe drives af mig, Lene Bruhn Christensen, og jeg har åbnet garncafeen i 2020.

Jeg tilbyder salg af dejlige kvalitetsgarner samt rådgivning indenfor strik og hækling og har forskellige opskriftsbøger, som du kan gennemse for at blive inspireret.

 Jeg forhandler Helle Holst garn, som supersoft  uld, uld og silke, uld og bomuld, ren alpaca m.m. Mayflover uld og bomuld i forskellige kvaliteter samt garn importeret fra andre lande. Altsammen i fine uld, merino og hør kvaliteter.

Mere information


Facebook: Bruhnsgarncafe

Instagram: Bruhnsgarncafe

Heleneskov.dk


Jeg designer/udvikler strikkeopskrifter og er inspireret af at strikke i moduler - især trekanter og uden sammensyninger. Der skal være udvikling og spænding undervejs i strikke-processen, synes jeg, så derfor er mine modeller ofte også strikket i flere farver og gerne i garn med farveforløb. Opskrifterne sælges både printede og digitale. Desuden fås modellerne som strikkke-kits.

Håber vi ses på Århus Strikkefestival - jeg glæder mig🤩


Kratte.dk


- Håndfarvet luksusgarn til den kvalitetsbevidste strikker. Hvert eneste fed er farvet med stor kærlighed til både garn og farver.

Mere information


Hjemmeside: www.kratte.dk

Instagram: kratte.dk

Yarn By Sanders


- Håndfarvet luksusgarn til den kvalitetsbevidste strikker. Hvert eneste fed er farvet med stor kærlighed til både garn og farver.

Mere information


Hjemmeside: www.yarnbysanders.dk

Facebook: Yarn by Sanders - håndfarvet garn

Instagram: @yarnbysanders

Kattens Masker by Miss Mary


- Nytænkning indenfor strikkebøger. Opskrifter som ikke er afhængig af et bestemt garn. Du kan bruge det garn du har haft liggende i lang tid. Bøgerne er for både nystrikkere og erfarne strikkere. Vi har også lækkert garn fra Mayflower og unikke strikketasker.

Hjemmeside: www.rundtossetmedstrik.dk

Facebook: Klik her


Holder foredrag på festivalen

Mette Albæk Design


- Mette kommer med egne strikdesigns, strikkekits, kvalitetsgarn fra bl.a. Gepard Garn, Selected Yarns, Karen Noe, Holst garn, Hjertegarn m. fl.

Mere information


Hjemmeside: www.mettealbaekdesign.dk

Facebook: @mettealbaekdesign

Instagram: @mettealbaekdesign

CamijoKnit


- CamijoKnit designer strik, farver garn og har desuden et lille udvalg af egne projekttasker. Camilla er inspireret af det danske og nordiske strik og af både nye som gamle traditioner.

Hjemmeside: www.Camijoknit.com

Instagram: camijoknit


SRS-design


- SRS-design kommer med strikkekits til tørklæder og sjaler. SRS-design kommer også med strikketilbehør som projekttasker og maskemarkører. Alt er i eget design og lavet af Sonja selv, som står bag SRS-design


Hjemmeside: www.srs-design.carrd.co.

Instagram: Sonja Rømer

Fra Lager til Liv


- Fra Lager til Liv kommer med genbrugsgarn og rester samlet til nye muligheder i det som Kirsten kalder "Mixed knots", GOTS certificerede garner og strikke- og hækleopskrifter der passer til, samt færdige kits.

Hjemmeside: www.fralagertilliv.dk

Instagram: @fralagertilliv  @kirsten_brun

Facebook: Fra Lager til Liv

Youtube: Strikketid hos Kirsten Brun

Nibe Garn


- Sabina der står bag Nibe Garn kommer med lækkert, håndfarvet kvalitetsgarn fra Nibe.
Hjemmeside: www.nibegarn.dk

Instagram: nibegarn

Facebook: nibegarn

Unik Garn


- Malene der har Unik Garn, kommer med lækkert håndfarvet luksusgarn. Det er alt sammen farvet i små partier, så alt er helt unikt.Hjemmeside: www.unikgarn.dk

Instagram: unikgarn

Facebook: unikgarn


Sønder-Design v/Laila Sønder


- Laila laver egne strikke designs, ofte af specielt sammensatte garner for at opnå den helt "rigtige" effekt.
Hjemmeside: www.sønder-design.dk

Instagram: sonderlaila

Facebook: Sønder Design

Fredsminde Unika Design


- Lene arbejder med håndfarvet garn og plantefarvning med planter fra egen have og Bornholms natur - og med aciddyes.

Alle indfarvninger er unika. I samarbejde med Hammershuslam laver Lene også sit eget bornholmske garn.Hjemmeside: www.hammershusgarn.dk

Instagram: fredsmindeunikadesignKnit by Helle P


- Helle kommer med garn i små batch, håndlavet strikketasker, punke, clutches til tilbehør, maskemarkører og meget mere.
Hjemmeside: www.knitbyhellep.dk

Instagram: knitbyhellep

Facebook: knitbyhellep

Geilsk.dk


- Bente der har Geilsk.dk kommer med strikdesign med humor og fine detaljer. Alle strikdesigns er med så lidt montering som mulig og friske detaljer.Hjemmeside: www.geilsk.dk

Facebook: GeilskBogreception på festivalen

Krinoline Strik


- Ulla arbejder blandt andet med sjaler, tørklæder og ponchoer. Inspirationen kommer ofte fra naturen. Ulla har også udgivet bogen Nordiske sjaler i strik og på festivalen har Ulla en helt ny bog med

Instagram: krinolinestrik

Facebook: krinolinen

A Knitters World


- Kvalitet frem for kvalitet er Bettinas motto. Alt garn er farvet med syrefarver og Bettina garanterer for lys,- vaske- og gnideægte farve. Kommer med et stort udvalg.Hjemmeside: www.aknittersworld.dk

Facebook: aknittersworldHjemmeside: www.garnfryd.dk

Instagram: garnfrydgarn

Facebook.com/garnfryd

Garnfryd


I Garnfryd finder du anderledes og unikt garn i naturlige materialer og gode kvaliteter med fokus på, at fremstilling og behandling er så bæredygtig som overhovedet muligt, når prisen også skal være rimelig.

 

Hos Garnfryd finder du nøje udvalgt garn fra Danske forhandlere og plantefarvet garn til dine helt unikke projekter med garn.

 

Desuden er Garnfryd en af de få i Danmark der forhandler garn fra Finske Aurinkokehrä (= spundet af solen). Et finsk uldgarn farvet med naturfarver i enestående kvalitet.

 

Garnfryd byder også på masser af strikkeinspiration til egne og andres strikkeopskrifter.

.

Instagram: knitwearbymaki

Facebook: knitwearbymaki

Mail: knitwearbymaki@gmail.com


Knitwear by Maki


Hos Knitwear by Maki finder du et stort udvalg af egne strikke designs, strikke tilbehør og projekttasker. 

Alt fra Knitwear By Maki er designet og produceret i DanmarkHolmberg Handel


- Kommer med garn fra Viking, G-B og Navia. Derudover vil der være tilbud på knapper, opskrifter, uldvask, strikkepinde af forskellige slags samt strikkekrus til te/kaffe.Hjemmeside: www.holmberghandel.dk

Facebook: GarnlystRie´s Garnverden


- Rie kommer med garn, opskrifter og strikkekits. Og med egne designs. Oplev de spændende designs og få en inspirerende snak med Rie.
Hjemmeside: www.riesgarnverden.dk

Facebook: RieKaasKrogh

Instagram: ries_garnverdenKnit-Knot

Knit-Knot har fokus på garn og strik, som er delikat i design og finish og meget gerne ØKO-certificeret. Knit-Knot finder du i Risskov, hvor der sælges garn, strikkekits, færdigstrik og forskelligt strikkeudstyr. Sælger desuden specialdesignede LED-håndarbejdslamper, som kan vinkles og som giver et super godt lys.

Instagram: @kdpknit.knot

Facebook: knit.knot Strik

www.knit-knot.dk

Mail: knit.knot59@gmail.com

Hessel Strik


- Hos Hesselstrik er det "much ado about knitting": opskrifter og Hesselgarn, der er plantefarvet i den østfynske natur. Hesselgarns udvalgte garnkvaliteter fremhæver den smukke planefarveskala i semi-solids og speckles og har et klassisk, æstetisk udtryk. Hesselstriks opskrifter er udviklet til garnet og har på godt strikkeflow. 


Hjemmeside: www.hesselstrik.com

Instagram:@hesselstrik

Ofeig & Ko


Ofeig & Ko, lækker kvalitets garn. Vi kommer med et udvalg af det garn vi fører i butikken, samt tasker/kurve mm. Til daglig finder du i butikken i Svenstrup, 8450 Hammel, hvor det er muligt at finde alle vores lækre kvaliteter


Hjemmeside: www.ofeig-ko.dk

Instagram:ofeigogko

Facebook: Ofeig & Ko - Garn og Strik
Ofeig & Ko

Weeds & Wool


- Weeds & Wool håndfarver kvalitetsgarn med naturens materialer. Alle garner farves i små portioner og er derfor unikke.  Jeg farver med planter fra min have eller mit lokalområde, og anvender kun materialer der giver et holdbart resultat. Jeg udvælger mine garner med omhu og ulden kommer fra produktioner hvor dyrvelfærden er i orden. Weeds & Wool holder til i et lille værksted på Djursland.Hjemmeside: www.weedsandwool.dk

Instagram: weedsandwool

Knitgaard.dk


- Mit navn er Pernille Klitgaard og deraf stammer navnetKnitgaard. Jeg lærte at strikke i slutningen af 2014, efter at have være en habil hæklemaskine i 5 år. Strik tog dog hurtigt over og jeg er ikke stoppet med at strikke siden. Jeg synes det er fantastisk man kan kreere så mange forskellige ting med garn og få redskaber. Jeg er generelt grebet af at skabe og se projekter komme til live.Jeg startede med at farve garn i sommeren 2021. Jeg synes det er vildt spændende at se farverne blive til og jeg elsker at prøve nye teknikker og farvekombinationer af. Jeg farver de farver jeg selv har lyst til, det giver mig gejst og energi.Hjemmeside: www.knitgaard.dk

Instagram: @knitgaard

KREAKLUBBEN.dk


Kreaklubben er en fordelsklub for folk, der kreative med alt fra pensler til blyanter eller strikkepinde. Det er en klub for folk, der elsker at tegne, male, forme, strikke, hækle og sy. Som medlem af klubben vil du altid kunne købe tegne- og håndarbejdsartikler og alle de nyeste krea- og håndarbejdsbøger til meget fordelagtige priser.Hjemmeside: KREAKLUBBEN.DK


Jytte Pallisgaard


Kom og oplev en anderledes strømpe😊

Strømpen er fodformet og sidder perfekt på foden.

Derudover kommer jeg også med andre strikke design

Sweatre – ponchoer -tørklæder og Pulsvarmere.

Jeg har Lamana strømpegarn og Urth strømpegarn med.Jytte Pallisgaard

Luxgarn.dk


Luxgarn går ikke på kompromis med kvaliteten og derfor får vi produceret alt vores garn hos samme leverandør i Peru. Luxgarn vægter miljø og dyrevelfærd højt,og disse kriterier lever vores leverandør op til. Vores leverandør har Øko-Tex Standard 100 og INTERWOOLLABcertifikat hvilket gør, at du som forbruger kan have tiltro til, at der IKKE er benyttet skadelige stoffer i garnet. Vi kan spore alle partier.


SoSchjelde


LHos SoSchjelde finder man strikketasker, pindeetuier, strikketilbehør, shoppers, clutches, mm. Produceret i rest og overskudslæder fra Getamas møbelproduktion. Der er fokus på bæredygtighed, så udover at bruge deadstock læder anvendes som for genanvendte resttekstiler. Kun lynlåse og spænder er nye. 

 Alt er lavet fra bunden i hånden i Danmark.

Designet er enkelt med inspiration i og trends indenfor det Skandinaviske design 


By Myr


By Myr har fokus på håndlavet kvalitetstilbehør til dig og dine kreative projekter. 

Jeg har særligt fokus på upcycling, det multifunktionelle, det unikke og det hyggelige. Til festivalen vil jeg medbringe en masse forskelligt strikketilbehør, såsom projekttasker, maskemarkører, strikkefisk, maskestoppere og strikkeringe. Hvis du har et ønske om en helt særlig projekttaske kan du også bestille en projekttaske efter egne ønsker til festivalen.
Jeg glæder mig utroligt meget til vi ses!


Hjemmeside: www.bymyr.shop

Instagram: @by___myr

Facebook: by___myr

Beskrivelse på vej :-)

Karoline står bag adskillige farverige og begyndervenlige sy- og kreabøger, og udkommer i 2023 med en ny strikkebog for de helt grønne nystrikkere.Hun har også projektposer, håndfarvet stof og flotte prints med til kreafolket.SEKIN


- Mette der står bag Sekin, elsker at arbejde med garn på forskellige måder og kommer med håndfarvet garn, håndspundet art-yarn og håndvævede tekstiler. Mette nyder udfordringer og farver også garn på bestilling.
Hjemmeside: www.sekin.dk

Facebook: KLIK HER

Instagram. KLIK HERMadam Munch


- Madam Munch kommer med garn, strikkeopskrifter, strikkekits, strikkepinde, kurve og meget mere


Hjemmeside: www.madam-munch.dk

Facebook: madammunch

Instagram: madammunchKnit by Moltrup


- Hos Knit by Moltrup finder du smukt og harmonisk håndfarvet garn på de bedste baser. Der er fokus på farver der er klassiske, rolige og kan bruges af de fleste til det meste. Derudover er der også et stort udvalg af ejet ensfarvet garn, der flot komplementerer det håndfarvede

Hjemmeside: www.knitbymoltrup.com

Instagram: @knitbymoltrup
Susses Spindehjørne


- Er du vild med strik, kvalitet og smukke håndfarvede naturgarner, så er dette  stedet, hvor du kan finde håndmalet garn af de bedste naturmaterialer, klassiske design til voksne og børn samt hånddrejede ting i træ til strik og spinding. Alt er fremstillet i hånden af os selv, hvilket betyder at vi kan stå fuldt inde for kvaliteten af hver eneste vare. 
Jeg farver med ugiftige og økotex syrefarver, der er både lys- og farveægte ved korrekt farvning. Jeg farver, med mindst muligt vandforbrug med udgangspunkt i at mine farvninger skal være så bæredygtige som muligt både med hensyn til dyrene, garnbase og farveproces. Jeg står fuldt inde for og har 100% garanti på, at der ikke er overskudsfarve eller afsmitning og at garnet er gnidefast.
Alle mine merinokvaliteter er selvfølgelig fra mulesingfri dyr.Furie Design


- Furie er en serie af unikke, upcyclede strikkeredskaber, som f.eks. strikkemarkører og strikkefisk. Furie kan findes under @furiedesign på Instagram.  Produkterne forhandles i udvalgte butikker og webshops, på kunsthåndværkermarkeder og strikkefestivaller. Furie strikkeværktøjer laves i Silkeborg, og fremstilles af gedigne sten og perler fra gamle smykker, som vi finder i genbrugsbutikker eller køber hos private.


"En strikkemarkør fortæller strikkeren at her skal der ske noget. En Furie markør fortæller også en historie om upcycling, holdbare materialer og kvalitetstid."


Instagram:@furiedesign

Painter's Yarn


- Hos Painter's Yarn er vi vilde med farver. Joan håndfarver et væld af skønne farver i eget design, der kan kombineres på kryds og tværs. Vi prioriterer bløde luksuriøse garner, der er rare at have tæt på huden uden at kradse og som kan holde til lang tids brug. Til daglig finder i farveriet og butikken i Ry, hvor det også er muligt at få et kig i farvegryderne. Se mere på Paintersyarn.dk. Vi glæder os til at møde jer på Aarhus Strikkefestival.
Hjemmeside: www.paintersyarn.dk

Instagram: paintersyarn

Strikmedhenni-shop.dk


Henni medbringer et stort udvalg af lækre garner fra Malabrigo Yarn og Lomholt Uld, samt masser af strikkeinspiration. Kom forbi og fordyb dig i Malabrigos bløde farvestrålende univers, og opdag de skønne plante- og naturfarvede danske uldgarner fra Lomholt Uld, hvor vi ved præcis hvilken nordsjællandsk gård fårene græsser på.Hjemmeside: Strikmedhenni-shop.dk

Instagram: @strikmedhenni.shop

aRogvi

aRogvi laver personligt og unikt arbejde i træ. Det er blandt andet pindemålere, strikkefisk og maskemakører. Kig forbi og find noget helt anderledes og flot strikketilbehør

Hjemmeside: Madebyarogvi.dk

Instagram: #Madebyarogvi


La Uno Design


Kom og mød strikkedesigner Lasse Uno Hollen, som er indehaver af LaUnoDesign.

 Lasse har serierne - Magic By Lasse U. håndfarvet garn & tilbehørsserien i valnøddetræ med, begge serier er unikke og designet med hjertet og kærligheden til kvalitet.

 Lasse har også været med i den store strikkedyst, så kig forbi LaUnoDesigns stand, få en god kreativ snak og bliv inspireret af garn til dit næste projekt, samt købe lidt lækkert tilbehør med hjem.

Facebook: LaUnoDesign

Instagram: magic_by_lasse_u
Hjemmeside: www.launodesign.dk

AMOK1 Design


KAMOK1 sælger oplevelser. Vi elsker at arbejde med farver, spændende materialerog være i en skabende proces. Vi arbejder efter begrebet SlowArt, hvor ting gerne må tage tid.

Vi arbejder med at designe vores egne modeller. De sælges i kit, som inderholder de materialer

man skal bruge for at lave en tilsvarendende model.

Vi har med omhu udvalgt de materialer, som skal anvendes for at opnå et

lækkert udtryk.Men du er selv med til at give modellen dit helt personlige præg.Westwooly.dk


Velkommen til WestWooly, et microfarveri beliggende i hjertet af Vestjylland.


Her finder du et rigt udvalgt af gode garnkvaliteter med inspiration fra det smukke Vestjylland.

Mit ønske er at mine kunder, må få samme store glæde og fornøjelse med garnet, såvel under arbejdet som med det færdige resultat, som jeg har haft under forarbejdning af produktet


Heleneskov.dk


Jeg designer/udvikler strikkeopskrifter og er inspireret af at strikke i moduler - især trekanter og uden sammensyninger. Der skal være udvikling og spænding undervejs i strikke-processen, synes jeg, så derfor er mine modeller ofte også strikket i flere farver og gerne i garn med farveforløb. Opskrifterne sælges både printede og digitale. Desuden fås modellerne som strikkke-kits.

Håber vi ses på Århus Strikkefestival - jeg glæder mig🤩


Art and Batik medbringer en unik verden af håndfarvet garn

Art and Batik